دبيرستان دوره اول شاهد هوشمند پسرانه شهيد مجيد محسني پايلوت كشوري مدارس هوشمند - مجري طرح وزارتي مديريت كيفيت مدار - مجري طرحهاي پنج گانه اداره كل آموزش وپرورش

دعوت روز يكشنبه 31 فروردين 93قابل توجه اولياي و دانش آموزان محترم .

نمرات ميان ترم دوم در سايت بارگزاري شده است از بخش كارنامه - كارنامه هاي دوره اي - كارنامه سي ام فروردين مشاهده فرمائيد .  لطفا" پيرينت نگيريد تا نمرات كامل شود .

راهنماي ثبت نام دانش آموزان پايه سوم راهنمايي درآزمون ورودي مدراس

استعدادهاي درخشان-نمونه دولتي - دبيرستان البرز

دريافت آخرين برنامه امتحان هاي ميان نوبت دوم سال تحصيلي(92-93)(جديد)

برنامه كلاسهاي فوق برنامه را مي توانيد از قسمت  معاونت آموزشي مشاهده فرمائيد.

شما ميتوانيد از اين به بعد درقسمت مديريت سايت علي جعفري بخش رويت كارنامه هر ماه نظر خود را نسبت به عملكرد فرزندتان پيام بگذاريد و عملكرد آنها را گزارش دهيد .

براي اطلاعات دقيق تر به قسمت مديريت سايت مراجعه فرمائيد.

اولياي محترم و دانش آموزان عزيز نظرات و پيشنهادات خودرا در رابطه با طومار نوروزي دربخش مربوطه براي ما ارسال فرمائيد. از محبت شما كمال تشكررا داريم .

براي دريافت و مشاهده طرح پژوهش آقاي ربيع اينجا را كليك نمائيد.

براي دريافت و مشاهده طرح تبلت در مدرسه شاهد محسني اينجا را كليك نمائيد.

نمونه سوالات دوروس پايه سوم راهنمائي در دو مرحله با عنوان شماره يك و دو در هريك از گروههاي درسي جهت استفاده بهينه بارگذاري شده شما عزيزان مي توانيد جهت دريافت و مشاهده به هريگ از گروه مربوطه مراجعه فرمائيد.

معرفي و تقدير از مديران  برتر دبيرستان دوره اول

براي دريافت فايل مربوطه اينجا را كليك نمائيد.

دانش آموزان عزيز براي مشاهده وبلاگ دانش آموزي شوراي مدرسه شهيد محسني اينجا را كليك نمائيد.

مركز مشاوره اداره آموزش و پرورش برگزار مي كند براي دريافت اطلاعيه كليك نمائيد.

براي مشاهده اطلاعيه ثبت نام مرحله دوم كلاسهاي تقويتي به گروه اطلاعيه اولياء مراجعه فرمائيد.

دانش آموزان عزيز براي كسب اطلاعات در مورد آزمون تيمز اينجارا كليك نمائيد.

براي دريافت انواع نرم افزارها  كمك آموزشي علوم هفتم اينجارا كليك نمائيد.

براي مشاهده سايت كانون تربيت و مدرسه كاري از عزيزان در مسجد امام رضا (ع) كه عكسهاي محرم 92 هيات محسن فاطمه (س) مدرسه شهيد محسني  در آن موجود مي باشد  اينجا را كليك نمائيد.

براي ورود به سايت فناوري نانو و ثبت نام در سايت و كسب اطلاعات اينجا را كليك   نمائيد.

براي ثبت نام در مسابقات پژوهش سرا اينجا را كليك نمائيد.

براي دريافت و مشاهده جدول مشاوره تعين رشته جهت دانش آموزان سوم راهنمائي به بخش مشاوره جدول كارگروه مشاوره مراجعه نمائيد.

آدرس : تهران،خیابان ابوذر-خیابان سجاد جنوبی -میدان بهاران، خیابان عسکری غربی-پلاک 25
تلفن : 66130912
آدرس رايانامه : school mohseni sch ir